Granitexpressen.dk

  Lager/udstilling Kjemtrupvej 33, Mejlby 9610 Nørager
  Åbningstider fra 10.00 - 18.00 (Ring Venligst først)

  Mail : info@granitexpressen.dk        Mobil : 40 59 12 95

Sten-GabionerSten-Gabioner

Laves efter ønskede mål i galvaniseret trådnet.

Sten-Gabioner

Sten-Gabioner kan enten stå alene som læmur / hegen eller kombineres med et smukt vedligeholdelsesfrit bed i smukke farver som naturen har skabt det.

Sten-Gabioner

Det første step i opsættelsen af en sten-gabion er selvfølgelig at finde ud af hvilke mål den skal fremstilles på. Vi er selvfølgelig behjælpelig med opmålingen, samt behjælpelig med råd og vejledning. Når vi har målene får vi gabionen fremstillet og galvaniseret og kommer og levere dem på din adresse.

Sten-Gabioner

Når opmålingen har fundet sted, skal indholdet bestemmes. Vi har vores udstilling et stort udvalg af sten i alverdens farver, så det er muligt at finde en farver der passer perfekt til omgivelserne. Kom og se de mange fascinerende farver og udformninger.

Som det ses giver de galvaniserede rionet fyldt med enten store skærver eller natursten, et unikt og robust hegn. Gabionen kan som illustreret længere oppe, påmonteres små tårne, der er kun fantasien der sætter grænser mht. til indholdet, har du mulighed for at lave din helt personlige gabion.Ring og forhør om priser, og få evt. et uforpligtende tilbud på din sten-gabion.


Granitskærver - Brosten - Chaussesten - Kantsten - Trædesten  - Stengabioner - Granitsøjler - Sprængsten - Havekrukker - Maskinudlejning